Sivut

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Päivä Augustowissa

Tänään sai Musti levätä Warszawan pihassa kaltaistensa seurassa kun ajamisen sijaan käveltiin ympäri helteistä kaupunkia.Tehtiin myös tarkennuksia alustaviin matkasuunnitelmiin ja päätettiin kierrellä vähän Puolaa ja lähteä sitten palailemaan suunnilleen tuloreittiä takaisin. Aikataulu menisi liian kireäksi jos jatkettaisiin Saksaan asti, mieluummin ajellaan rauhassa, muttei kuitenkaan aamusta iltaan joka päivä. Ollikin sulautuu jo paikalliseen maisemaan tosi hyvin kuten kuvasta näkyy.Augustowissa riitti vilinää, huolimatta kuumasta ja painostavasta ilmasta. Taivaalle rupesikin kertymään mustia pilviä, joten päädyttiin ostamaan sateenvarjot kaiken varalta. Ehdittiin kylläkin hotellille ennen sateen alkua mutta ukkonen jyrisi koko paluumatkan tosi mahtavasti ja uimarannat tyhjenivät. Ilma tuntuu ainakin raikastuvan mukavasti...
Toinen meistä varasi itselleen kasvohoidon hotellin kauneushoitolasta, jonka jälkeen syödään kunnolla ja viritellään kisastudio jos sellaista ei hotellin baarista löydy :-)

Niin - ja jostain syystä ei tunnu kommentteihin vastaaminen tänään onnistuvan - on kuitenkin luettu (se ei ole roska se on mustarastas)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti