Sivut

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Oma koti kullan kallis

Niin mukavaa kuin reissaaminen onkin, on matkalta mukava palata kotiin. Viimeisen reissupäivän aloitti hotellilla syöty erinomainen aamiainen, seuraavaksi hoidettiin muodollisuudet ja odoteltiin pokkana kun poika ajoi auton oven eteen Mr & Mrs Hakalalle.



Satamaan ei ollut hotellilta kuin kivenheitto, poronkusema tai muu lyhyt matka mutta ehtii silläkin välillä kauppaan. Auto on vaan niin täynnä että paljoa ei viitsitty ostella. Silti teki tiukkaa pakkaamisen kanssa - ei tää nyt kyllä mahdu...



Ja vaikka matka oli lyhyt ja laivakin näkyi niin silti eksyttiin ja pyörittiin ympäri satamaa kunnes Virolainen rekkakuski neuvoi meidät oikeaan jonoon. Tässä ollaan jo kuin rennommatkin maailmanmatkaajat...



Laivan autokannella oli viileämpää kuin ulkona, niinpä henkilökunta esitti paikallisia kansantansseja lämpimikseen ja matkailijoiden iloksi.



Itse laivamatka vietettiin menneitä tapahtumia muistiin kirjoittaen, risteilymenoa ihmetellen ja ulkoilmasta nauttien.



Maisemia ja lokkejakin ehdittiin ihailla kun päästiin Helsinkiin ja melkein laituriin. Taustalla oleva risteilijä on ilmeisesti jokin iso sellainen - näin taidettiin jossain uutisissa mainita.



Mustang taas on aika pieni vai mitä sanotte tästä kuvasta. Cooler Turbo (vau) näyttää jyräävän Mustin alleen heti tilaisuuden tullen ja Rellukin on kymmenen senttiä korkeampi. No, Musti käyntiin ja vähän kierroksia - jo palautui arvojärjestys kohdalleen ;-)



Vähän haikea fiilis kun hieno matka alkaa olla päätöksessä mutta on kotiin aina kiva palata. Täällä osataan sentään tehdä liikennejärjestelyt niin että turistikin osaisi ajaa eksymättä.



Mekin löydettiin sitten kotiin ja saatiin Musti omaan koloonsa parintuhannen kilometrin ajon jälkeen.



Mutta ei tässä vielä kaikki. Kunhan hengähdämme hetken ja käymme läpi kaikki yli kaksituhatta (!) valokuvaa, niin teemme vielä yhteenvedon koko tästä hienosta reissusta. Ollaan vielä itsekin sen verran sekaisin kaikista maista, kaupungeista, hotelleista jne. että pitää käydä homma ajatuksella läpi.

Mutta - hauskaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti